100% child-proof, bestaat het?

Het liefst van al wil je kind geen bril en als ouder hoop je dat je kind nooit een bril zal moeten dragen. Maar soms kan het gewoon niet anders. Als het dan toch nodig is, hoop je natuurlijk een bril te vinden waar je zoon of dochter zich goed bij voelen. Een hippe en stijlvolle bril waar je mee naar de les kan gaan, maar waar je na de schooluren ook onbezorgd mee kan ravotten en sporten? Bestaat het of is het een utopie?

Het bestaat! Nano Vista is de kindercollectie van het gevestigde Spaande GVOptics en zij beloven een all-in bril, waar je kind zorgeloos mee kan sporten en er ondertussen nog hip en stijlvol mee uitziet! GVOptics bracht verschillende kindercollecties op de markt die allemaal volledig child-proof zijn.

De brillen van Nano Vista worden ontworpen met het kind in het achterhoofd. De brillen zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook uitzonderlijk duurzaam. Dat komt mede doordat het montuur gemaakt wordt van het door GVOptics gepatenteerde Siliflex materiaal. Door gebruik te maken van dat materiaal zijn de frames niet alleen thermo-aanpasbaar, maar ook uitzonderlijk flexibel.

Het Siliflex materiaal zorgt er bovendien ook voor dat het montuur maar liefst 35% lichter is dan de normale acetaat monturen. Je voelt het haast niet op je neus, mede dankzij de ergonomische neusbrug afgewerkt met ‘non-slip’ rubber, zodat hij niet naar beneden schuift. Niets zo vervelend als een bril die altijd naar beneden schuift!
Er zit geen grammetje metaal in de monturen van Nano Vista, zelfs in de scharnieren niet. De door hen gepatenteerde S2-scharnieren zijn net zo flexibel als de rest van het montuur en zeker zo duurzaam.

Nano Vista heeft bij het ontwerp van zijn kinderbrillen ook gedacht aan de fervente sporters en de buitenspelers. Je haalt gewoon de beentjes van je bril en klikt de sportband eraan. Supermakkelijk en je moet je geen zorgen maken over vallende brillen.

Nano Solar Clip is de nieuwe collectie van Nano Vista. Wat deze bril speciaal maakt is de zonneclip. Door middel van magneten aan de zijkant van de zonneclip, bevestig je hem makkelijk aan het frame. Daardoor is de Nano Solar Clip de meest complete bril op de markt. Je hebt 3 brillen voor de prijs van 1:
- Standaardbril
- Sportbril
- Zonnebril

 

Ook deze collectie is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, die niet verbleken!

Klinkt dat interessant en zie je zo een 100% child-proof bril wel zitten? Je kan deze all-in-one bril aankopen voor maar €195, inclusief zonneclip en sportbandjes en inclusief glazen op sterkte. Heb je als ouder liefst nog een reservebril bij de hand? Dan kun je je vast vinden in onze tweede actie: Ontvang bij aankoop van een kinderbril, volledig kosteloos een tweede kinderbril erbij. Zo heb je altijd een bril bij hand!