De brillentrends van het najaar 2019

Het najaar is ingezet. Dat wil zeggen dat we kunnen uitkijken naar de grootste brillentrends voor de herfst en de winter van 2019. Wij zetten voor jou de belangrijkste brillentrends al eens op een rij, zodat je nu al perfect weet welke materialen en monturen het populairst zullen zijn dit najaar.

 

 

Groot, groter, grootst,

Grote, massieve brillen worden opnieuw erg populair dit najaar. Enkele van de grootste modehuizen, zoals Prada en Gucci, komen met brillen met erg zware monturen. Toch zijn de brillen opvallend simplistisch. De grote brillen zullen zowel te zien zijn in metaal als in kunststof. Het belangrijkste bij deze brillen is: hoe groter, hoe beter.

 

Metalen brillen met contrast

Toch zijn de dunne, fijnere brillen niet uitgeteld. De metalen brillen met een dun montuur zullen er wel wat anders gaan uitzien. Zo kiezen de grote modehuizen ervoor om ze meer te doen opvallen met contrasterende kleuren. Een goudkleurige metalen bril met een wit of rood randje zul je zeker tegenkomen in het najaar van 2019.

 

Vlinderbrillen

Het ziet er sterk naar uit dat de klassieke vlinderbrillen een comeback zullen maken in de winter van 2019. Vlinderbrillen waren in de jaren ’50 al populair, maar zouden nu dus helemaal terug zijn. De omhoogstaande hoekjes van een vlinderbril vallen op en zijn een leuke, speelse touch aan je bril.

 

 

 

 

Appelblauw en zeegroen

Als we het over kleuren hebben, kunnen we zeggen dat blauw en groen de grootste nieuwe kleuren zijn in de brillenwereld. Naast het traditionele zwart of bruin zullen we in de winter van 2019 ook veel groen en blauw zien.

Pilotenbril

Ook pilotenbrillen, of aviators, winnen aan populariteit. Al moet de kenmerkende druppelvorm dit najaar vaak plaats maken voor meer ronde of vierkante modellen. Wat kleuren betreft zullen pilotenbrillen een zachte tint hebben, zoals goud of roségoud. Om op te vallen krijgen aviators dit najaar een opvalland hoge neusbrug.

De nieuwste brillentrends bij Optiek De Belser

Wij woonden in oktober de modebeurs in Parijs bij. Hier kozen we voor jou de nieuwste, meest populaire brillen uit voor onze nieuwste collectie. Benieuwd naar de hipste brillen van de herfst en winter? Kom dan zeker langs in onze winkel. Daar geven we je graag meer uitleg over de nieuwste trends en beschikbaarheid bij Optiek de Belser.