Fijne feesten van Optiek De Belser!

Eindelijk is het zover: de eindejaarsperiode. We maken ons weer op voor gezellige, warme avonden met vrienden en familie. Ook bij Optiek De Belser willen we je graag een fijn eindejaar en een fantastisch begin van 2020 wensen en iedereen bedanken die in 2019 vertrouwde op onze expertise.

Een terugblik op Optiek De Belser in 2019

Het jaar 2019 was een erg mooi jaar voor Optiek De Belser. We hebben heel wat mensen kunnen helpen met het vinden van de perfecte bril of met het beantwoorden van vragen over zicht en gehoor.

Niet enkel in onze brillenwinkel in Tervuren gaven we tips, info en advies, maar ook op onze website. Op onze blogpagina’s vonden mensen talrijk antwoorden op prangende vragen over brillen, zonnebrillen, lenzen en nog veel meer.
Op het einde van het jaar is het altijd leuk om eens terug te kijken welke vraag jullie zich het meest stelde. Daarom keken we eens naar welke blogartikels het populairst waren in 2019:

5. Is virtual reality slecht voor de ogen?
Je ziet het, zo’n VR-bril is populairder dan je zou denken. Wie weet wat we in 2020 allemaal met deze uitvinding kunnen doen? De voor- en nadelen van virtual reality is alleszins iets waar velen benieuwd naar zijn.


4. Tips & tricks voor het onderhoud van je bril
Bij een bril komt altijd wat onderhoud kijken. Je bril goed onderhouden is een belangrijke bezigheid om hem langer te doen meegaan. Met de juiste methoden kun je probleemloos en zonder veel moeite je bril perfect onderhouden.

3. Muggenbeet op je ooglid. Wat nu?
Een heel aantal mensen hadden in 2019 blijkbaar de pech dat een mug hen nét op hun ooglid stak. Vervelend, maar gelukkig kun je er wat aan doen.

2. Oogtest bij de oogarts of de opticien?
Een oogarts is geen opticien en een opticien is geen oogarts. Maar wanneer moet je dan bij wie langsgaan? Dat vertelden we in ons tweede meest gelezen blogartikel van 2019.

1. Dé brillentrends van 2019
De prijs voor meest gelezen blogartikel van 2019 gaat naar ‘Dé brillentrends van 2019’. Leuk om te zien, want dat is nog steeds waar we het bij Optiek De Belser voor doen: mensen helpen om de ideale bril te vinden. Benieuwd naar dé brillentrends van 2020? Hou dan zeker onze website en sociale media in de gaten.

Een vooruitblik naar Optiek De Belser in 2020
We kunnen niet wachten om jullie de nieuwste brillentrends van 2020 te laten zien. Ook in 2020 kun je bij ons terecht voor de perfecte bril met persoonlijk advies. Want bij Optiek De Belser zien we jou echt graag zien. Jaar in, jaar uit.