Golden Globes: is zonnebrillen indoor dragen de nieuwste trend?

In de nacht van 6 op 7 januari 2020 werden de Golden Globes voor de 77e keer uitgereikt. Dit zijn een van de grootste filmgala’s van het jaar waar uiteraard de nodige glitter en glamour bij hoort. De rode loper werd dan ook goed gevuld met mooie mensen met trendy looks. Één ding viel ons extra op: indoor zonnebrillen kunnen wel eens de nieuwste modetrend worden
 

Zonnebrillen binnen dragen

Een zonnebril dient om je ogen te beschermen tegen de zon, toch? Ja, maar het is al lang niet meer de enige reden om een zonnebril te nemen. Het is ook een heus modeaccessoire die je look helemaal af kan maken. Een zonnebril indoors opzetten is op zich wel een beetje vreemd, maar daar kan dus verandering in komen.
Het Beverly Hilton Hotel in Californië zat afgelopen zondagnacht vol met film- en televisiesterren met, ook binnen, trendy zonnebrillen. Robert De Niro, Tim Allen, Al Pacino, Patricia Arquette en Eddy Murphy, om er maar een paar op te noemen. Ook de man met de eeuwige zonnebril, Elton John, droeg zijn zonnebril de hele avond door, op één kort moment na. Toen hij moeite had om zijn tekst te lezen.


Zonnebrillen met subtiele, gekleurde tinten

De zonnebrillen die de celebrities op hadden waren geen dikke spiegelglazen om de ogen achter te verbergen. Het waren trendy, vaak opvallende zonnebrillen met een lichte tint. Zo ontving Brian Cox zijn prijs voor beste acteur in een dramaserie met een paarsgetinte zonnebril op zijn neus.


Outside zonnebrillen

Uiteraard waren er ook sterren die hun zonnebril ‘volgens het boekje’ droegen. Op de rode loper werden mode-enthousiastelingen verwend met opvallend veel zonnebrillen in allerlei kleuren, vormen en materialen.
Of zonnebrillen binnen dragen de allernieuwste trend wordt, valt nog even af te wachten. Misschien wilden sommige filmsterren gewoon verbergen dat ze een jaartje ouder worden. We kunnen echter wel stellen dat zonnebrillen he-le-maal thuishoren in de modewereld van vandaag.
Wil jij een hippe zonnebril om jouw look af te maken? Of vraag je je af welke soort zonnebril vandaag de dag helemaal in is? Neem zeker contact op met ons of kom langs in de winkel. Dan helpen we je graag verder.