Zonnebril in de kijker: Komono

De zomer van 2018 is dé zomer van de zonnebril. Enerzijds uit noodzaak door de vele uren zonneschijn die we deze zomer al gekregen hebben (en misschien nog gaan krijgen), maar ook om je outfit net dat beetje meer te geven. De zonnebril is een echt fashion statement.
Ga je voor de echte vintage vibes met retro zonnebrillen of kies je juist voor een futuristisch model? Ben je eerder iemand die een sportieve zonnebril met felle kleurencombinaties wel ziet zitten of toch eerder de meer traditionele ronde zonnebril met donkere glazen?
Deze zomer kan het allemaal!


Komono, op en top Belgisch
9 jaar geleden plaatsten ontwerpers Raf Maes en Anton Janssens hun schouders onder het hippe Belgische accessoirelabel Komono. Een zijproject dat al snel veranderde in een wereldwijd succes. Eerder dit jaar zijn ze zelfs bekroond tot snelst groeiende middelgrote onderneming van Vlaanderen. Ze omschrijven het merk als de perfecte mix tussen zowel visie als timing, maar er schuilt meer achter de strakke en minimalistische designs van Komono. Belgisch vakmanschap, kwaliteit, precisie en esthetische perfectie zijn niet alleen loze termen voor hen, het is hun manier van ontwerpen geworden.
Het team van Komono bestaat uit een groep gepassioneerde designers en nog grotere dromers met de passie en visie om het beste van de Belgische cultuur om te zetten en te bewaren in de meest simpele vormen. Vandaar ook de keuze van de naam ‘Komono’, in het Japans betekent het namelijk ‘kleine (hebbe)dingen’.

Koop je Komono zonnebril bij Optiek De Belser
Ben je een fan van de briljante en opvallend gekleurde glazen van de Alex-zonnebrillen of kies je liever voor het extravagante en toch minimalistische model Lulu of Logan? Ben je eerder iemand die resoluut kiest voor grote, opvallende ronde glazen? Dan zijn de Madison-zonnebrillen helemaal iets voor jou. Komono heeft echt voor iedereen wat wils. 
In onze webshop en winkel hebben we verschillende modellen uit de spectrum-, de nieuwe lente /zomer- en de Gossamer collectie. Neem dus gerust een kijkje in onze webshop of kom eens langs in onze winkel, dan kijken we samen welk model van zonnebril het best past bij de vorm van je gezicht en bij je persoonlijkheid!