Lindberg Precious Eyewear.

Juwelen om door te kijken ...... en mee te pronken.

De Lindberg Precious collectie is één van meest exclusieve en meest prestitieuze brillencollectie ter wereld. Lindberg Precious monturen worden vervaardigd uit 18 kt. goud, platinum of buffelhoorn en kunnen versierd worden met diamanten. Elk montuur wordt uniek gemaakt aan de behoeften van de drager van het montuur. Het Lindberg minimalistische ontwerp is speciaal geschikt voor edele metalen. Doordat er een minimum aan materiaal wordt gebruikt, blijft het montuur enorm licht en stevig, ook al is het gemaakt van massief 18-karaat goud of platina.
Lindberg heeft de exclusieve rechten op goud uit de NULUNAQ Gold Mine in Groenland, een van de kleinste mijnen ter wereld.

 

Lindberg Precious
 

Lindberg gebruikt alleen superieure kwaliteit Top Wesselton WS diamanten, bekend om hun helderheid en kleur. Roze, zwarte en Unica ruwe, ongesneden diamanten zijn nieuwe exclusieve opties. De positionering van de diamanten is gebaseerd op esthetiek en u kunt kiezen uit de grootte en het aantal diamanten dat u graag in uw ontwerp wilt maken, waardoor deze bril uniek is en een op maat gemaakt ontwerp: de mogelijkheden zijn enorm uitgebreid.

Lindberg Precious

De Lindberg Precious collectie is verkrijgbaar in 18 karaat (750) Groenlands geelgoud, witgoud of roodgoud, evenals platina (950). De kostbare frames kunnen worden voorzien van een gepolijste, blinkende afwerking, een geborstelde afwerking of een matte afwerking. Een proces ontwikkeld door Lindberg zorgt ervoor dat de zeer fijne 18-karaats gouddraad en goudplaat en platina gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een verhoogde mate van flexibiliteit en elastisiteit bij alle Lindberg Precious brillen.

Lindberg Precious

Een kenmerkend onderdeel van het Lindberg Precious concept zijn de unieke natuurlijk hoorn brillen waarbij 18 karaat goud en platina inlegstukken in de veren de verschillende onderdelen met elkaar verbinden d.m.v. gouddraad in de scharnier en voorzijde.  Elke buffelhoornveer beschikt over unieke variaties diepte van kleur en markeringen. De kleur en het patroon op elk paar veren is uniek.

Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious
Lindberg Precious

Wenst u meer info over deze collectie. Kom dan zeker binnen in onze winkel.
Of wenst u deze collectie te bekijken in alle rust? Ook dat kan, maak gerust een afspraak via 02/3105494 of via tervuren@optiekdebelser.be